Het laatste nieuws


Mobile Softphone – nu compatibel met iOS en Android

Mobile Softphone – nu compatibel met iOS en Android

Rosmalen, 6 maart 2018 - Nieuws

Bedrijven die een voordelige manier zoeken om hun werknemers rechtstreeks verbonden te houden met de communicatienetwerken van het hoofdkantoor, moeten de Panasonic Mobile Softphone eens beter bekijken. En het goede nieuws voor gebruikers is dat die nu beschikbaar is voor zowel iOS als Android.

De Mobile Softphone combineert audio- en videocommunicatie in een mobiel apparaat, waardoor de smartphones van werknemers als bedrijfstoestellen kunnen worden geregistreerd. De app ondersteunt ook SIP-TLS (Transport Layer Security) zodat potentiële risico's tot een absoluut minimum beperkt worden. Hackers kunnen de SIP-communicatiegegevens niet zien en kunnen zich geen toegang tot uw netwerk verschaffen.

De app is compatibel met de KX-NS1000-, en NS700-platforms voor Unified Communication (versie 5 of hoger), met de KX-HTS32 en met de KX-NSX2000- en KX-NSX1000-systemen (voorjaar 2018 verkrijgbaar), en ondersteunt zowel audio- als videogesprekken, met een geïntegreerde Media Relay-gateway (MRG) zodat er geen server nodig is. Alle communicatie verloopt via het bedrijfsnetwerk.

De app ondersteunt daarnaast pushmeldingen. Gebruikers krijgen dus zelfs meldingen van binnenkomende gesprekken als de app niet is opgestart. Dat betekent niet alleen dat medewerkers nooit een gesprek hoeven te missen, maar ook dat de batterij langer meegaat.

 

Panasonic Softphone iOS