Over Stupers Rosmalen


WIE IS STUPERS ROSMALEN?

Stupers Rosmalen is al sinds 1979 de distributeur in communicatieve en technische producten. Vanaf die tijd zijn we actief op het gebied van telecommunicatie, datanetwerken, camerabeveiliging, antennetechnieken en geluidssystemen. Daarbij mag vermeld worden, dat wij tot een van de grootste distributeurs van Panasonic Telecom en CCVE in Nederland behoren. Een gemotiveerd en enthousiast team zorgt ervoor dat elke dag de juiste producten en diensten op maat geleverd worden. Stupers Rosmalen levert haar producten en diensten alleen aan getrainde en gekwalificeerde resellers en installateurs.

OPLEIDINGEN

Stupers Rosmalen geeft professionele trainingen aan resellers en installateurs. Zowel commerciƫle als technische trainingen. Voor diverse trainingen kan men zich inschrijven via het internet of via onze mailing die diverse malen per jaar verschijnt. Dit kunnen technische opleidingen zijn van Panasonic maar ook Commerciƫle Trainingen of algemene trainingen over IP Telefonie etc.

ONDERSTEUNING

Stupers Rosmalen verzorgt ondersteuning bij calculatie, verkoop, installatie en programmeren. Dat kan door middel van persoonlijk advies maar ook door middel van onze eigen helpdesk. Hier zijn ervaren mensen werkzaam die u telefonisch kunnen ondersteunen. Als u wilt, kunnen we ook on-site support leveren, zodat de installatie en programmering bij uw klant vlekkeloos verloopt.

LEVERINGEN

Onze producten zijn online te bestellen via onze website: www.stupersrosmalen.nl of telefonisch of fax bij onze verkoopafdeling. Onder voorbehoud van voorraad worden bestellingen gedaan voor 15.00u de volgende werkdag door onze vervoerder DHL op elk adres in Nederland afgeleverd. Tevens is het mogelijk om goederen af te halen in ons centraal magazijn te Rosmalen elke werkdag tussen 8.00u en 17.00u.

VRAGEN

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij staan u graag te woord.

ALGEMENE VERKOOP-, LEVERINGSVOORWAARDEN EN PRIVACY STATEMENT STUPERS ROSMALEN

Al onze verkopen en leveringen geschieden volgens volgende voorwaarden (Zie pdf). Afwijkende voorwaarden en afspraken zijn slechts van toepassing, indien wij ons daarmee schriftelijk akkoord hebben verklaard. Voor ons privacy statement, klik hier.