Het laatste nieuws


Masterclass wetswijziging RPBR

Masterclass wetswijziging RPBR

Rosmalen, 12 juni 2019 - Informatie

Er word een belangrijke wetswijziging ingevoerd vanaf april 2019 die stelt dat Particuliere toezichtruimten worden gelijkgesteld met de wettelijke vereisten voor PAC's. De Regeling Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherche bureaus, kort RPBR.

Particuliere toezichtruimten worden - net als de PAC's - óók vergunning plichtig! De videoinstallaties zullen ook aangelegd moeten worden door of onder verantwoordelijkheid van projecteringsdeskundigen CCTV (VSS). 

Dit betekent werk aan de winkel voor PAC's en toezichtruimten, maar zeker ook voor u als installateur en dit heeft gevolgen voor uw klanten! 

Panasonic nodigt u uit om gedegen kennis te nemen van de gevolgen van de wijziging van de Wet voor uw organisatie, uw personeel en uw klanten. Naast uitleg over de nieuwe regelgeving komt er ook een masterclass projecteringsdeskundige CCTV (VSS). Aan de hand van een speedcursus projectiedeskundige CCTV (VSS) wordt door de brancheorganisatie ingegaan op de belangrijkste onderwerpen die iedere installateur dient te weten voor wat betreft CCTV (VSS), lees Video Surveillance System.


De masterclass zal gegeven worden door Erwin Schoemaker (directeur) en Edward van Velse (instructeur) van de brancheorganisatie VEBON-NOVB.

 

Na de masterclass:
  • Bent u volledig geïnformeerd omtrent de Wetgeving Wet PBR en Regeling PBR.
  • Heeft u kennis gemaakt met het niveau van de opleiding projecteringsdeskundige & Installatiedeskundige CCTV (VSS) door een instructeur van VEBON-NOVB.
  • Ontvang u een kortingsvoucher van 100 euro te besteden bij de opleiding tot projecteringsdeskundige CCTV (VSS)van VEBON-NOVB in 2019.

Mis deze unieke kans niet om uw vragen te laten beantwoorden door professionals en meldt uzelf aan via onderstaande link! De plaatsen zijn beperkt!

https://www.masterclass-rpbr.nl/